Lapostető szigetelés
PVC, TPO és bitumenes szigetelések

Lapostető szigetelés

Manapság egyre elterjedtebb és divatos hogy egy új építésű háznál nem hagyományos tetőt, hanem lapos tetőt alakítanak ki, mai trendeknek megfelelően modern hatású. 

Viszont kialakításuktól fogva ez leginkább a lapos tetők esetében figyelhető meg a beázás kockázata. Leggyakrabban bitumenes lemezzel, vagy PVC fóliával történik a szigetelés. Fontos, hogy: Védenie kell hő, pára, illetve csapadékvíz ellen, és a szigetelés több rétegből kell, hogy álljon: védő- és elválasztó réteg, szivárgó réteg, lejtést adó réteg. Utóbbi biztosítja, hogy a csapadékvíz ne álljon meg a felületen, komoly gondokat okozva ezzel a későbbiekben. Nagyon oda kell figyelni a hőszigetelő réteg vastagságára és a páraelzáró réteg és a csatornaszellőzők kivitelezése. 

Gépészeti áttörések készítése, szigetelése, akár utólag is. Ahol nem alkalmazható mechanikus rögzítése a tetőszigetelésnek, ott az új alkalmazástechnikával már ragasztott PVC, TPO lemezekkel oldjuk meg a vízszigetelésket.

Teraszszigetelés

Járható pl: terasztető vagy parkoló tető, zöld oázis kialakítása, illetve nem járható- állandó tartózkodásra nem alkalmas kivitelt szeretnénk. Nagyban ki vannak téve az időjárásnak, pl fagyás, heves zivatar, sok mennyiségű víz, nagy hőingadozás. A jó szigetelés kialakításához bitumenes lemezt, PVC-t, flexlibilis-kenhető vízszigetelőt használunk.

Ajánlatkérés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén

Ajánlatkérés