-

Elérhetőségek

PrimaHáz Bau Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Liliom u. 16.
Telefon:
+36203789615
Mobil:
+36306334460
E-mail:
primahaz@phbau.hu
Facebook

Facebook

Még több információ, még több referencia. 

Kövessen minket a Facebookon is! Szolgáltatások

BádogozásBádogozás

Fontos szerepe van az épületek helyes vízelvezetésben, vízszigetelésében.

Az alkalmazott bádogos anyagok is sokfélék lehetnek: horganyzott vaslemez, alumínium, szinterezett alumínium, szinterezett acéllemez, horgany, réz. Ez mindig igénytől függően változik.

Megbízásaink során rendszeresen dolgozunk Prefa és  Lindab termékcsaládokkal. A Lindab és a Prefa cégcsoport jó minőségű, könnyen szerelhető bádogos termékeket forgalmaz – a környezetvédelmi tudatosság szellemében. Mint Pl: csatornarendszerek, síklemez tetők,cserepeslemezek,épület és csarnokrendszerek.

 

1. Ereszcsatornázás: ami tetőről levezeti a vizet a lefolyókon keresztül.

 

2. Szegélyezés

  • Ereszszegély
  • Falfedés (atikafal): a tűzfal a tető fölé emelkedik. Az így kialakított csupasz falfelületet be tud ázni, ezt beborítjuk lemezzel és megszűnik a beázás.
  • Falszegély: ha a tető találkozik egy fallal.
  • Oromszegély: oromfal és tető lezárása
  • Kémény burkolatok
  • Párkányok: ablakokhoz, falkiszögelésekhez.


3. Lemezfedés: lemezfedést akkor alkalmazunk ha a tető nagyon alacsony hajlásszögű vagy ha az épület stílusa ezt a fedésfajtát kívánja. Ezt a fedésfajtát különböző lemezfajtákkal el lehet készíteni. Nagyon exkluzív tetőt kapunk.Cserepeslemez fedés                                          

A cserepeslemez gazdaságosan előállítható és könnyen karbantartható. Acél alapanyaga nem reped, nem törik, a gyártók ötven év garanciát is vállalnak rá. A tűzihorganyzott acélmagot általában rugalmas, időjárásálló műanyaggal vonják be, ez a réteg véd később a rozsda és az elszíneződés ellen. A lemezek készülhetnek fényes poliészter vagy matt bevonattal,különböző színekben. Ami a formákat és a színeket illeti: beszerezhető klasszikus hódfarkú, bitumenes zsindely, sőt, fazsindely-utánzatú változat is. E tetőfedő lemezek hosszú évek kutató-fejlesztő munkájának eredményeként jól záródó, stabil, erős rendszert alkotnak a hozzá készült pro?llal bevonattal. A lemezek rögzítését nem a tető síkjára merőlegesen, hanem párhuzamosan (vízszintesen) oldják meg, így a tető a legnagyobb szélnek is ellenáll.

 

Korcoltlemez fedés

A másik, elterjedt tetőfedési módszer az ún. korcolt lemezfedés, ahol sík fémlemezek kapcsolódnak egymáshoz. A kapcsolódást a korcolás, azaz a lemezek szélének egymásra hajlítása biztosítja. Alapjuk egy tűzihorganyzott finomacél, ezt cinkréteggel teszik rozsdamentessé, nagy szín választékban is kapható. A korcolt lemezfedés egyik kedvelt formája a Lindab srp click, amely a lakosság körében is elterjedt mivel rendkívül gyors és költségkímélő megoldás.

Bővebben :

 

Lindab SRP Click előkorcolt síklemezes tető

A Lindab SRP click tetőprofil a hagyományos PLX helyszínen korcolható „lágy” acél síklemez mellett egy újabb síklemez tetőfedő termék. Az SRP click tetőfedő termék bevonatos, tűzi horganyzott „kemény” acéllemezből, gyártósoron előállított, előkorcolt tetőprofil, amely így egyrészt nagyszilárdságú és tartós, másrészt bepattintós („click”-es) illesztésének köszönhetően könnyen és gyorsan szerelhető, esztétikus tetőfedést nyújt. Az egyszerűbb tetőformák, kevés áttöréssel rendelkező sík tetőfelületek esetén rendkívül gazdaságos tetőfedés.

 

Trapézlemez fedés

A felhasználása : tetőre, csarnokok, raktárak, kisebb tárolók, garázsok oldalfalának kialakításához praktikus megoldás. A trapézlemez bordázata miatt erős, stabil és könnyen szerelhető akár 6-8 méteres táblákban is. A csarnok, tároló vagy garázs építésekor a vázszerkezet megépítése után az oldalfalaknak alkalmas trapézlemez könnyen ráerősíthető a tartószerkezetre.  A trapézlemez rögzítéséhez kínálunk a lemez színével megegyező önmetsző csavart, ami előfúrás nélkül gyorsan és praktikusan csavarható fába és fémbe.

A színes és a közkedvelt fa mintázatú trapézlemezt poliészter bevonatos, horganyzott szerkezeti acélból gyártják. A trapézlemez több védőréteggel rendelkezik, ezáltal védett az időjárás viszontagságaitól és a egyéb behatásoktól is.

A rendkívül tartóssága, könnyen szerelhetősége, jól tisztántarthatósága miatt egyre közkedveltebb nem csak ipari hanem lakossági használatban.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
     
     


  

 

 

  

 

 

 

 


Vissza az előző oldalra!
PrimaHáz Bau Kft. - Magyar