-

Elérhetőségek

PrimaHáz Bau Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Liliom u. 16.
Telefon:
+36203789615
Mobil:
+36306334460
E-mail:
primahaz@phbau.hu
Facebook

Facebook

Még több információ, még több referencia. 

Kövessen minket a Facebookon is! Szolgáltatások

Tetőfedés, ácsolás, zsaluzásTetőfedés, ácsmunka

1. Új háztető

Egy új háztető megtervezésekor számos szempontot figyelembe kell venni, nem hagyatkozhatunk egyedül az ízlésünkre és esztétikai elképzeléseinkre.
Elengedhetetlen arra is gondolni, hogy a fedésnek bírnia kell a komoly igénybevételt, a hő terhelést, a szelet, a fagyot, valamint jó szigetelő
képességgel is rendelkeznie kell. 


2. Régi tető felújítása

Sokat lehet azzal megtakarítani, ha régi tetőszerkezetet felújítjuk és nem bontjuk le. Viszont ilyenkor már figyelembe kell venni a ház sajátosságait, a régi tető adta lehetőségeket.
Szerkezetileg ez úgy néz ki, hogy leszedjük a régi fedőanyagot (cserép, pala, stb.), leszedjük a léceket, megtisztítjuk a megmaradt szerkezetet. Ha találunk olyan szarufát vagy gerendát ami elkorhadt vagy meggyengült azt kicseréljük. A megmaradt szerkezetet megerősítjük padlóval, az így kapott szerkezet teherhordó képessége is javul. Ezzel az eljárással még a régi tetőben lévő egyenetlenségeket is ki tudjuk javítani.


3. Tetőtér beépítés lambériával

A meglévő szarufázat közé felfogatjuk a min: 15 cm szálas szigetelőt, majd párazáró fóliával beborítjuk a szarufákat és rögzitjük a lambériát.


4. Tető átalakítás

Ha egy meglévő tetőt módosítani kell, pl. tetőtér beépítés miatt, akkor a tetőszerkezet statikáját figyelembe véve átalakítjuk a kért formára, ezután elkészülhet a tetőtér beépítés.


5. Tetőtéri ablakok beépítése

A tetőablakokat be lehet építeni új tetőbe és régibe is. A régi tetőknél az ablak méretét meghatározza a szarufák közti távolság. Tetőablak választásánál számolni kell a bevilágítandó tér méretével, mert fontos, hogy ahhoz igazítsuk az ablakot!


6 .Tető, tetőtér hőszigetelés EPS hőszigetelő rendszerrel vagy kőzetgyapottal

Az igényeknek és a tető típusának megfelelő tetőfóliák alkalmazása (páraáteresztő, párazáró, szélzáró tetőfóliákkal)

 

 
 
 
 
 
 
     

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vissza az előző oldalra!
PrimaHáz Bau Kft. - Magyar