Elérhetőségek

PrimaHáz Bau Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Liliom u. 16.
Telefon:
+36203789615
Mobil:
+36306334460
E-mail:
primahaz@phbau.hu
Facebook

Facebook

Még több információ, még több referencia. 

Kövessen minket a Facebookon is! Bemutatkozás


A 90- es évek eleje óta dolgozunk az építőiparban, saját vállalkozásainkkal, elsősorban tetőfedő és tetőszerkezet építő, lapostető szigetelő és bádogos szakmákban, de teljes generál kivitelezésben építtetünk családi házakat és társasházat is. Magán és középületeken, ipari
épületeken egyaránt dolgozunk, valamint templomok felújításában is részt veszünk. Ipari épületek, csarnokok fedésében, burkolásában és falépítésében is nagy tapasztalatokkal rendelkezünk. Többek közt dolgoztunk az Audi, Opel magyarországi gyárépületeinek elkészítésén (több tízezer m2). Megrendelőink elégedettsége bizonyítékaként azóta is hívnak az újabb munkákhoz.

 

Működési területünk elsősorban Vas megye. 

Ahhoz hogy a legjobb minőségben végezzük, munkánkat a cégünknél dolgozók folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt, mert valljuk, hogy a tanulás egy életen át tart. Nyitottak vagyunk az új technikákra, újításokra, modern anyagok használatára-beépítésére – felvéve a 21. század fejlődő ritmusát. Amennyiben a munka elvégzéséhez szükséges – cégünk kapacitása bővíthető.

A megrendelőinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk: kezdve az anyagok beszerzésétől egészen a munkálatok során képződő hulladék elszállításáig. Igyekszünk az egyedi igényeket is rövid határidővel teljesíteni, rugalmasan és kreatívan kivitelezni ötleteit.
Vissza az előző oldalra!
PrimaHáz Bau Kft. - Magyar